Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief Welkom op de website van 't Alternatief

Welkom

Welkom op de website van'Alternatief.

De Luxe-Madammekes is de fietsclub van 't Alternatief.

Bij Floralin kan je bloemschikken onder de deskundige leiding van Linda.

Wie interesse heeft voor theater kan bij Bea Carsauw terecht: beacarsauw@hotmail.com

Laatste nieuws

Bezoek Vleesthuis Antwerpen
23/11/2022 - Hartje Antwerpen, nabij het Schipperskwartier en de aloude Burchtgracht, daar vind je het monumentale Vleeshuis. Het is het oudste intacte, burgerlijke gebouw van Antwerpen. Tot na de Franse Revolutie had het gilde van de Antwerpse vleeshouwers er zijn basis.

3-daagse Goirle (Nederland)
5/10/22 - Onze tocht: door het Frijthout naar Boechout, langs forten Borsbeek en Wommelgem, Schotenvaart, Brecht, Hoogstraten.  Schotenvaart bezorgde ons wat regen.
Langs mooie landwegen ging het verder richting Nederland.  We kwamen al vlug aan in Baarle Hertog/Nassau.  Verder langs het Bels Lijntje tot Alphen.  Hier smulden we lekkere vers gebakken Hollandse appeltaart bij een leuke cafébazin.

Bezoek aan arboretum Wespelaar met gids
3/5/2022 - De missie van het Arboretum Wespelaar is bij te dragen tot de kennis en studie van houtachtige planten uit de gematigde streken van de wereld. Door binnen onze doelgroepen een zo volledig mogelijke collectie op te bouwen, hoopt het Arboretum bij te dragen tot de instandhouding en bescherming van bedreigde of zeldzame bomen en struiken. Het Arboretum wil ook nuttige informatie verspreiden omtrent nieuwe soorten en cultivars die in de verschillende tuinen en parken van België en omringende landen geplant kunnen worden. Ten slotte wil het Arboretum in elk seizoen een plaats van schoonheid en rust zijn voor bezoekers van alle leeftijden.

4-daagse fietstocht Neerpelt-Hasselt-Wange - 22-25/4/22
26/04/2022 - Het was een 4-daagse als geen ander!
Bijna alle Luxemadammekes waren van de partij maar niet allemaal tegelijk.  Het werd een ingewikkelde klus...


Tulpenvelden in Meerdonk
19/04/2022 - Een heuse attractie zijn ze deze weken, de tulpenvelden in Meerdonk. Het ís dan ook bijzonder mooi, die honderden meters lange rijen tulpen in de weidse polders. We hebben dat pracht te danken aan een aantal Nederlandse bloemenkwekers die er velden huren van plaatselijke boeren. Een ideale plek is het, zo blijkt, want de Moerpolder en Koningskieldrechtpolder beschikken over het nodige water voor het kweken van deze bloemenpracht, door de nabijheid van de Kieldrechtse Watergang.

Content Management Powered by CuteNews

Meer nieuws

Bezoek Vleesthuis Antwerpen
3-daagse Goirle (Nederland)
Bezoek aan arboretum Wespelaar met gids
4-daagse fietstocht Neerpelt-Hasselt-Wange - 22-25/4/22
Tulpenvelden in Meerdonk
Opdorp - paasbloemen
Winterwandeling "Groot Schijn" - Rivierenhof
2-daagse naar Priorij van Corsendonk (5+6/10/2021)
Fietweekend naar het Zummerheem 22-23-24/6/2021 en 16-17-18/2021
43ste fietsweekend
42ste fietsweekend
30 jaar 't Alternatief
Stadsbezoek aan Dendermonde
Nieuwe foto's van het fietsweekend online.
Bezoek aan PermaFungi Brussel